Ny daglig leder i Bauta Construction

01. Jan 2023

Jonas Havnes Klemetzen har vært prosjektleder hos oss siden våren 2022, og trer nå inn i rollen som daglig leder hos oss. Dette blir bra!

For et og et halvt år siden kjøpte Bauta Group opp Nordvest Sveis på Grønnes. En stund etter overtagelsen, kom Jonas inn på laget i mai 2022. Daniel Sundet har fungert som daglig leder siden oppkjøpet, men styret har hele tiden hatt et mål om å finne en person som kan være 100% dedikert til det som nå heter Bauta Construction på Grønnes.

«Jonas er strukturert, fremoverlent, og har gjort gode grep siden han begynte i Bauta Construction. Nå får vi en leder som er på plass på Grønnes hele tiden, og som tett kan følge opp alt det spennende som skjer fremover» sier Daniel Sundet, daglig leder i Bauta Group.

«Vi ser det er mye spennende som skjer i markedet nå. 2022 var et bra år, men vi ser at enda mer kommer til å skje i tiden som kommer», fortsetter Daniel.

Jonas er utdannet sivilingeniør i marinteknikk, og har tidligere jobbet flere år som prosjektleder hos Vard Aukra. Han har nå kommet seg godt til rette på Grønnes, og gleder seg til fortsettelsen.

«Det har vært en spennende periode siden jeg kom hit, og jeg har stor tro på fremtiden. Det vi skal gjøre nå er å bygge videre på den fantastiske jobben som allerede er blitt gjort her i mange år. Vi har god kompetanse i gruppen vår, og det er bygd opp en stor kundebase som vi har et godt samarbeid med. Disse kunderelasjonene er vi ydmyke og stolte av å ta med oss videre» sier Jonas.

«Ja, det har blitt gjort en fantastisk jobb hos Nordvest Sveis i en årrekke. Det har blitt lagt merke til. Denne gode jobben skal vi fortsette med, og bygge videre på» legger Daniel til.

«Vi merker at flere og flere kunder vektlegger leveringssikkerhet og at produktene våre produseres lokalt, i riktig kvalitet og til riktig tid», sier Jonas, som også legger til at Bauta Construction rett før jul signerte kontrakt som hovedentreprenør på nye fergebruer til sambandet Aukra-Hollingen for Møre og Romsdal Fylkeskommune.


"Det vi skal gjøre nå er å bygge videre på den fantastiske jobben som allerede er blitt gjort her i mange år"

2023 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter