Litt om oss

Vi produserer og installerer store og små stålkonstruksjoner. Vi holder til på Grønneset utenfor Molde, der har vi flotte produksjonslokaler med direkte tilkomst fra sjø. Det gjør at vi kan laste rett på skip eller lekter for enkel transport. Det meste av arbeidet vårt foregår ved egne fasiliteter, men vi følger gjerne med ut og monterer. Våre dyktige ansatte, kombinert med våre sertifiseringer, gjør oss i stand til å utføre store og små prosjekter innen alle bransjer. Vi har lang erfaring i å samarbeide med ulike fagområder og har tro på at vi sammen kan løse det meste.

Vår historie

Vi ble etablert i 1989 under navnet Nordvest Sveis. I 1996 flyttet vi inn i lokalene på Grønneset, her har vi siden holdt til og produsert og levert tjenester til et bredt spekter av kunder og næringer. I 2021 ble vi en del av Bauta group og gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

Fasiliteter

Verkstedhallene er til sammen rundt 2000 m² og består av 2 sammenbygde haller der den største Hall 1 er 50x30x20m. Tilkomst gjennom 3 porter (20x30m, 5x10m, 4x5m).

Verkstedet er utstyrt for mekanisk sammenstilling, sveising og testing av stålkomponenter.

Krankapasitet hall 1: 96 tonn (2x32t+1x32t) med krokhøyde 15,5m og utlegg ca 9m over sjø, samt 1x10t for hurtig løft.

Krankapasitet hall 2: 2x10 tonn.

Fagfolk

Vi har ansatte med kompetanse innen plate, sveis, sveise-koordinering og montering. Våre prosjektledere følger opp gjennom hele prosjektløpet og koordinerer med andre fag og leverandører, ved behov.

2023 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter