Litt om oss

Vi er leverandør av sveis og verkstedtjenester til de fleste sektorer, ikke nøl med å ta kontakt. Vi holder til på Grønneset utenfor Molde, her har vi store produksjonslokaler med direkte tilkomst fra sjø. Det gjør at vi kan laste rett på skip eller lekter for enkel transport. Det meste av arbeidet vårt foregår ved egne fasiliteter, men vi følger gjerne med ut og monterer eller produserer. Vi har lang erfaring i å samarbeide med ulike fagområder og har tro på at vi sammen kan løse det meste.

Vår historie

Vi ble etablert i 1988 under navnet Nordvest Sveis. I 1993 flyttet vi inn i lokalene på Grønneset, her har vi siden holdt til og produsert og levert tjenester til et bredt spekter av kunder og næringer. I 2021 ble vi en del av Bauta group og gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

Fasiliteter

Verkstedhaller er tilsammen ca 2000 m² og består av 2 sammenbygde haller der den største Hall 1 er 50x30x20m. Verksted er utstyrt for produksjon, sveising og testing av stålkomponenter, samt mekanisk sammenstilling og hydraulikkarbeid. Krankapasitet hall 1: 96 tonn (2x32t+1x32t) med krokhøyde 15,5m og utlegg ca 9m over sjø, samt 1x10t for hurtig løft. Krankapasitet hall 2: 2x10 tonn. 3 porter (20x30m, 5x10m, 4x5m).

Fagfolk

Vi har ansatte med kompetanse innen plate, sveis, sveise-koordinering, industrirør, montering og prosjektledelse. Vår sertifiserte sveisetekniske kompetanse sikrer kvalitet i våre prosjekter og sertifiseringer. Vi kan også være behjelpelig i å bistå andre aktører innen sveiseteknisk, sveiseinspeksjon og NDT.

2022 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter