Tjenester i ulike sektorer

Samferdsel

Bygging og installasjon av broer, kaier og lignende utstyr i stål. Vi kan bygge og installere det meste som lages i stål. Vi har lang erfaring med å bygge og installere fergekaier og broer. Oppdragsgivere kan være både offentlige etater og entreprenører. Ta kontakt så finner vi alltid en løsning.

Bygg og anlegg

Sertifiserte sveisere som kan bistå i ditt prosjekt etter krav og standarder. Vi kan levere både preproduserte konstruksjoner og utføre sveising og platearbeid på byggeplass. Vi har god erfaring med å imøtekomme krav og levere til strenge standarder, klikk her for å lese mer om våre sertifiseringer og prosedyrer.

Offshore

  • Bygging av konstruksjoner etter strenge kvalitets- og sertifiseringskrav.
  • Preproduksjon av konstruksjoner eller sveisearbeid ute på verft.

Vi har gjennom flere år vært en leverandør til større aktører i offshoreindustrien på både produksjon og oppfølging av sveisearbeid.

Fasilitetene våre holder en høy standard og vi strekker oss langt for å tilfredsstille krav dere måtte ha. Klikk her for å lese mer om våre sertifiseringer og prosedyrer.

Maritim og havbruk

Seksjoner, flåter og ombygginger, vi kan bistå med det meste. Her kan vi bidra med det meste av behov dere måtte ha.

Bygging av seksjoner, fôrflåter, lektere og merder. Vi har god kapasitet og flere tilgjengelige produksjonsfasiliteter.

Direkte tilkomst fra sjø gjør at vi er fleksible når det kommer til transport. Ta kontakt, så finner vi alltid en løsning.

Sveiseteknisk avdeling

Vår sertifiserte sveisetekniske kompetanse sikrer kvalitet i våre prosjekter og sertifiseringer. Vi kan også være behjelpelig i å bistå deg innen sveiseteknisk oppfølging, kursing, sveiseinspeksjon og NDT.

Kontakt oss

Grønnesvegen 143, 6456 SKÅLA