Tjenester i ulike sektorer

Samferdsel

Vi har lang erfaring med å bygge og installere fergekaier og broer, både som hoved- og underentreprenør. Oppdragsgivere er både offentlige etater og entreprenører. Ta kontakt så finner vi en løsning.

Bygg og anlegg

Vi har sertifisert personell som bistår i ditt prosjekt etter bransjens krav og standarder. Vi kan levere både preproduserte konstruksjoner og utføre sveising, platearbeid og installasjon på byggeplass.

Offshore

Vi har gjennom flere år vært en leverandør til større aktører i offshoreindustrien på både produksjon og oppfølging av sveisearbeid. Fasilitetene våre holder en høy standard og vi strekker oss langt for å tilfredsstille krav dere måtte ha.

Maritim og havbruk

Seksjoner, flåter og annet stålarbeid, vi kan bistå med det meste og samarbeider med de fleste verft i regionen. Direkte tilkomst fra sjø gjør at vi er fleksible når det kommer til transport. Ta kontakt, så finner vi en løsning.

Sveiseteknisk avdeling

Vi har god kompetanse og et bredt spekter av sveiseprosedyrer. Det gjør oss i stand til å bistå kunder med utførelse av krevende sveiseoperasjoner. Ta kontakt så finner vi en løsning.

Kontakt oss

Grønnesvegen 143, 6456 SKÅLA